The Big Draw

The Big Draw Zutphen zet samen met het Chocoladefestival de binnenstad op haar kop! Willen verbinden door creativiteit is dat wat The Big Draw en het Chocoladefestival gemeen hebben. Dit jaar werken ze voor de tweede keer samen en kunnen bezoekers in Zutphen zich onderdompelen in een creatief programma vol tekenen en chocolade. The best of both! Kunstenaars, inwoners en bezoekers kijken, luisteren, tekenen, maken, proeven en onderzoeken samen in elke stad het thema van dit jaar: Drawing with Senses.

Met het thema Drawing with Senses nodigen we het publiek uit hun focus te verleggen van extern naar intern; wat vertellen jouw zintuigen je over hoe je omgaat met wat er om je heen gebeurt?
Met al deze zintuigen gaan we experimenteren in diverse workshops, expo’s, educatieprogramma’s en performances.

In Zutphen doen de culturele partners Dat Bolwerck, Musea Zutphen en Luxor filmhuis mee. Verder is er een bomvol buitenprogramma op de Zaadmarkt en de Schupstoel. Er zijn tekenmachines, tekenworkshops en performances al dan niet gekoppeld aan activiteiten. Naast Zutphense kunstenaars zijn er diverse kunstenaars uit het land maar ook uit Japan. Dit jaar komt er een online masterclass uit Tokio, Japan, van Yukio Onishi. Een professionele mangaka die ook in Zutphen een online masterclass manga tekenen geeft. En last but not least is er de ramenroute in het centrum met hele toffe en kunstzinnige raamtekeningen. Kijk dus snel op www.thebigdrawnederland.nl en kies jouw stad Zutphen voor het hele programma. Geef je op voor een activiteit als je zeker mee wilt doen, de vrije inloop is beperkt.

Stichting Chocolade Festival Zutphen
Pollaan 60-1
7202 BX Zutphen
0575-218110
info@chocoladefestival-zutphen.nl
KvK 58486437

Informatie
Contact
Sponsor worden

Bestuur
Huub Janson
Patrick van den Brink
Maarten van Kranenburg

Social Media
Blijf op de hoogte en volg onze kanalen:

   

[/et_pb_column]