Programma

Voor het Chocolade Festival komen de beste chocolatiers uit heel het land naar Zutphen. Je ziet chocolade in heel veel vormen en je kunt natuurlijk proeven. Er zijn workshops en je kunt schilderen en tekenen met chocola in combinatie met het tekenfestival The Big Draw. Er is bodypainting met chocolade, Lily Kooymans maakt een groot chocolade kunstwerk en het enige cacao- en chocolademuseum van Nederland is van de partij. Er zijn modeshows en activiteiten voor kinderen. Er is voor jong en oud van alles te beleven.

De Afrikaanse band La Compagnie Tahoungan zal door muziek, dans, steltlopers, vuurspuwers en vuureters voor entertainment zorgen. Ook zullen ze ons de cultuur van hun West-Afrikaanse land Togo tonen met traditionele instrumenten, kleding, dansen, maskers, tovenarij en voodoorituelen. Ook de groepen Boka de Banjul en Mandinkabi zullen optredens verzorgen tijdens het festival.

La Compagnie Tahoungan verzorgt een parade met trommels, zang en dans van 13:00 – 14:00 uur en van 14:45 – 15:30 uur door de straten in het centrum van Zutphen.

Stichting Chocolade Festival Zutphen
Korte Hofstraat 12
7201 KH Zutphen
0575-510406
info@chocoladefestival-zutphen.nl
KvK 58486437

Social Media
Blijf op de hoogte en volg onze kanalen:

[/et_pb_column]