Hebben jullie iets toe te voegen aan ons festival? Dan nodigen we jullie graag uit om je vakmanschap en ambacht te showen tijdens ons 18e Chocolade Festival!

Doorgaans hebben wij zo’n 30.000 bezoekers, dus neem voldoende mee om te verkopen. Zo kun je een mooie omzet genereren!

Je hebt de beschikking over een tent van minimaal 8 bij 4 meter (of kleiner indien gewenst), een verkoopkraam en stroom. Kabels moet je zelf meenemen!

Wij proberen iedereen op een schaduwrijke plek neer te zetten. Door de herinrichting van de markt hebben wij de beschikking over een groter terrein, waardoor dit mogelijk is.

We willen het Chocolade Festival nog meer bekendheid en beleving geven door video’s voor en tijdens het Festival te posten op social media.

Zo brengen we de liefhebbers/bezoekers alvast in de stemming en kun jij jouw volgers uitnodigen om naar het Chocolade Festival te komen en te komen proeven!

Door het fantastische succes van het thema van 2019, kiezen wij ook dit jaar voor het thema: Afrika. Wel zo passend gezien de meeste cacao uit dit werelddeel komt. Misschien kun jij ook nadenken hoe jij uitdrukking geeft aan dit thema en mij dit latenweten, zodat wij hier ook op onze website aandacht aan kunnen geven.

Meld je hier voor eind Juli aan

Stichting Chocolade Festival Zutphen
Pollaan 60-1
7202 BX Zutphen
0575-218110
info@chocoladefestival-zutphen.nl
KvK 58486437

Informatie
Contact
Sponsor worden

Bestuur
Huub Janson
Patrick van den Brink
Maarten van Kranenburg

Social Media
Blijf op de hoogte en volg onze kanalen:

   

[/et_pb_column]