Het Chocolade Festival staat bekend om zijn verrukkelijke smaakcombinaties, en dit jaar wordt de lat nog hoger gelegd met een buitengewoon nieuw brouwsel: Banana Split Hefeweizen Chocolade Bier. Dit opmerkelijke bier is het resultaat van een samenwerking tussen Lutim Creatief Mediabureau en Brouwerij Chamaven, beide gevestigd in de chocoladehoofdstad van Nederland, Zutphen.

Het Banana Split bier is een verfrissende en lichte Weizenbier, speciaal gebrouwen voor het Chocolade Festival. Wat dit bier zo bijzonder maakt, is de unieke combinatie met zoete tonen van rijpe banaan en subtiele hints van heerlijke chocolade.

De samenwerking tussen Lutim en Chamaven heeft geresulteerd in een bier dat perfect past bij de sfeer van het Chocolade Festival. Het bier is te koop bij Kraam 6, waar ook de speciaal uitgebrachte Hanzereep verkrijgbaar is. Ook is het Chocobier verkrijgbaar op het terras van Café Camelot.

Huub Janson, mede-organisator van het Chocolade Festival, merkte op: “Dit Banana Split bier is een ware smaakervaring die perfect past bij de heerlijke chocolade die we op het festival aanbieden. We kunnen niet wachten om dit bijzondere bier te delen met onze bezoekers.”

Dus mis je kans niet om dit heerlijke bier te proeven aankomende zondag bij het Chocolade Festival Zutphen!

Stichting Chocolade Festival Zutphen
Pollaan 60-1
7202 BX Zutphen
0575-218110
info@chocoladefestival-zutphen.nl
KvK 58486437

Informatie
Contact
Sponsor worden

Bestuur
Huub Janson
Patrick van den Brink
Maarten van Kranenburg

Social Media
Blijf op de hoogte en volg onze kanalen:

   

[/et_pb_column]