Chocoladebezorgd

Dit jaar zijn wij van Chocoladebezorgd ontzettend enthousiast om deel te nemen aan dit heerlijke evenement dat in het teken staat van de ultieme verwennerij: chocolade. Wij zijn gespecialiseerd in het online verkopen én bezorgen van de meest verrukkelijke chocoladeproducten, en nu zijn we hier om jou persoonlijk te laten genieten van onze prachtige selectie.

Wat maakt onze chocolade zo bijzonder? Naast de uitmuntende kwaliteit, bieden wij prachtig ontworpen en kleurrijke bonbons die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook voor het oog. Bij ons is elk stukje chocolade een klein kunstwerkje, gemaakt met passie, expertise en de allerbeste ingrediënten.

We nodigen je uit om ons kraampje te bezoeken en zelf te ervaren hoe fantastisch onze bonbons smaken. Natuurlijk kun je bij ons proeven om je nieuwe favoriete smaak te ontdekken! Laat je meenemen op een sensationele smaakreis en wie weet vind je het perfecte cadeau voor een geliefde of een heerlijke traktatie voor jezelf.

Kom en deel deze onvergetelijke chocolade-ervaring met ons op het Chocoladefestival in Zutphen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Contact
Chocoladebezorgd​
A.G. Bellstraat 27A
7903 AD Hoogeveen
0528-522132
www.chocoladebezorgd.nl

Stichting Chocolade Festival Zutphen
Pollaan 60-1
7202 BX Zutphen
0575-218110
info@chocoladefestival-zutphen.nl
KvK 58486437

Informatie
Contact
Sponsor worden

Bestuur
Huub Janson
Patrick van den Brink
Maarten van Kranenburg

Social Media
Blijf op de hoogte en volg onze kanalen:

   

[/et_pb_column]