Na jaren gewerkt te hebben in cacaoproducerende landen en als chef-kok in diverse restaurants heeft eigenaar Henkjan Laats zijn twee grote passies samengevoegd. Door zijn liefde voor fijne en bijzondere smaken en het willen behouden en beschermen van regenwouden is hij het Cacaomuseum gestart. In dit museum leer je over de oorsprong en geschiedenis van cacao en proef je fijne en bijzondere chocolade. Naast chocolade vind je hier ook veel andere producten die met cacao gemaakt worden. Proef cacaobier of cacaothee en ontdek nieuwe smaken. In het Cacaomuseum in Amsterdam ben je altijd welkom om een proeverij of een workshop bij te wonen om een echte cacao-connaisseur te worden. Tijdens het Chocolade Festival in Zutphen, wordt er een speciale expositie over eerlijke en duurzame cacaoketens getoond, met een aantal voorwerpen uit het Cacaomuseum. Daarnaast worden er bijzondere chocoladerepen en andere cacaoproducten verkocht.
Contact
Cacaomusem
Czaar Peterstraat 175
1018 PK Amsterdam
+31 (0) 612 797 707
info@cacaomuseum.nl