Bonbonnerie Borrel

Bonbonnerie Borrel is een ambachtelijke chocolaterie sinds 1984. Het bedrijf is in 2014 overgenomen door Peter van der Molen, maar heeft de naam van de vorige eigenaar – Hans Borrel – behouden.

Sinds vorig jaar zijn zij verhuisd van een klein pand aan de rand van het centrum naar een groter pand in de hoofdwinkelstraat in hartje Zwolle. Zodra je de winkel nadert, word je door de geur van chocolade al naar binnen gelokt. Eenmaal in de winkel, kun je de bereiding van de chocoladeproducten zelf aanschouwen. Maar liefst 5 zogenoemde chocolade-wielmachines laten de chocolade stromen. Puur, wit en melkchocolade, maar ook Ruby en karamel. Het geeft een klein beetje het gevoel dat je in de chocoladefabriek van Willy Wonka bent. Alleen zie je dan geen Oempa-Loempa’s aan het werk, maar echte chocolatiers!

Was je al niet onder de indruk van de chocolade dat je ziet stromen, dan doet de toonbank met al haar bonbons je al watertanden. Van traditionele bonbons tot de meest kleurrijke creaties. Voor jezelf of voor vrienden, het is voor iedereen een feestje om bij thuiskomst het bonbondoosje te openen en er rustig van te gaan genieten met een bakje koffie of thee, of misschien wel bij een glaasje wijn.

Tijdens het Chocoladefestival in Zutphen zijn wij ook present met een groot deel van het assortiment. Van bonbons tot roomchocolade, in cadeauverpakkingen maar een eigen selectie maken is uiteraard ook mogelijk. Behalve herfstchocolade – het is nu eenmaal officieel herfst tijdens het chocoladefestival – hebben wij ook een prijswinnende bonbon, de African Sunrise. Passend bij het thema van dit festival. Die bonbons is gevuld met 2 verschillende lagen ganache, waarvan één met een Afrikaans koffielikeurtje, de Amarula.

Het is daarnaast ook inmiddels traditie, dat wij tijdens het festival ter plekke roomchocolade maken en laten proeven. Kom je ook proeven?

Contact
Peter van der Molen
Diezerstraat 94
8011 RJ Zwolle
06-22964681
info@bonbonnerieborrel.nl

Stichting Chocolade Festival Zutphen
Korte Hofstraat 12
7201 KH Zutphen
0575-510406
info@chocoladefestival-zutphen.nl
KvK 58486437

Social Media
Blijf op de hoogte en volg onze kanalen:

[/et_pb_column]